#TGIF – Happy

Of het nu nog steeds de hit van Pharrel is, dat fijne avondje uit met je vrienden, of de lading chocolade die je in je eentje wegpeuzelt op de bank onder het genot van een aflevering van je lievelingsserie… We herkennen het allemaal, van die kleine of grote momentjes die je gelukkig maken. In deze rubriek laten wij jou zien welke dingen ons deze week blij hebben gemaakt.

TGIF-Maj-TQL

Maj’s happy momentje

Sinds twee weken beleef ik elke keer een klein geluksmomentje als ik mijn kamerdeur open en deze nieuwe aanwinst zie (en ik word stiekem nog blijer van een aanwinst die niet op de foto staat; een bed dat niet spontaan inklapt). Ik woon al een jaar in Utrecht, maar heb na mijn verhuizing geen echte pogingen gedaan om het huis ‘af te maken’. Deze zomer had ik eindelijk tijd én een lieve zus en schoonbroer die mij wilden helpen met het vervoeren en in elkaar zetten van allerlei spullen. Met dit bankje – een kado van mijn zus – heeft voortaan iedereen een zitplek rond mijn eettafel en ziet de boel er een stuk gezelliger uit..

TGIF-marieke-nieuwe-jas-TQL

Marieke’s happy momentje

Na het herfstweer van deze week moest ik mezelf even blij maken met een nieuwe jas! En het was liefde op het eerste gezicht. Als er iets is wat ik heb geleerd is het wel dat je naar een jas niet moet zoeken, die moet je tegenkomen. Deze jas is warm, zacht en heeft de perfecte kleur. Een happy momentje in een week die verder vooral bestond uit ‘werken aan mijn scriptie’ en ‘ziek op bed liggen’. Je kan zeggen wat je wil, maar met een nieuwe jas en een zware verkoudheid, ben ik dus al heerlijk in de herfstsfeer beland.

happy sep 2015

Nikki’s happy momentje

Ondanks dat ik weer eens amper foto’s heb gemaakt, is mijn week allesbehalve saai geweest. Sinds ik terug ben van vakantie heb ik al een aantal baan georiënteerde gesprekken gehad. Gisteren zelfs een sollicitatiegesprek met assessment (waar ik nu overigens veel te veel voor in de zenuwen zit omdat het momenteel mijn droombaan en zelfs droombedrijf is). Daarnaast deed ik mee aan een hackathon (zie foto!), wat ik wederom doodeng maar wel heel gaaf vond. En guess what… Ons team eindigde tweede!! Ik kan wel zeggen dat ik langzaamaan in de goede flow terecht kom. Met hier en daar een feestje om het geheel af te wisselen, is die herfst misschien helemaal niet zo erg.

 
Getikt door: redactie
Onderwerp(en): #TGIF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *