Meaningful Monday #32

meaningfulmonday achtergrond site70

- Onbekend.

Kijk, dit is nog eens een luchtige manier om met vervelende gebeurtenissen om te gaan. Zie het als een plot twist – wat net als in films alles een beetje spannender of minder saai maakt – en ga door. Toen ik deze quote vond was ik vastberaden om een volgende vervelende situatie op deze manier te benaderen, maar dat bleek toch makkelijker gezegd dan gedaan toen ik vier uur later ontdekte dat ik mijn portemonnee met alle belangrijke passen en geld was verloren. Deze plot twist maakt mijn leven misschien wel spannender, maar zorgt ook voor veel problemen (probeer maar eens een nieuwe ov-kaart te regelen als je geen bankpas hebt om de betaling te doen) en heel wat kosten (hallo nieuw ID-kaart). Hopelijk is de volgende plot twist iets minder onhandig…

 
Getikt door: Maj
Onderwerp(en): #TGIF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *