Meaningful Monday #33

meaningfulmonday achtergrond site

- John Lennon

Spreekt voor zich toch? Met het ouder worden krijgen we nog wel eens de neiging om ons leven vooral heel kwantitatief te bekijken. Ik merk aan mezelf dat leeftijd leidend wordt voor alles wat ik nog wil bereiken in het leven. Word ik niet te oud om die ene reis nog te maken? Waarom heb ik op mijn leeftijd nog geen vaste baan, ben ik nog nooit in Amerika geweest of woon ik nog in een ruimte van minder dan 25 m2? We gaan in jaren, woonoppervlakte, rimpels, of verbroken relaties denken. Negatieve dingen krijgen meer aandacht dan de positieve. Waarom? Deze mindset moet toch makkelijk te veranderen zijn. Een kwalitatieve benadering maakt het leven een stuk mooier. Dus laten we vanaf morgen nou eens allemaal proberen deze wijze levensles op te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *