Schrijfsters

Er was eens een groep van drie vrouwen die ooit dezelfde studie begonnen… Jaren later, na vele hoogte- maar ook zeker dieptepunten, kwamen ze tezamen. Moeilijke gesprekken over die eeuwige studie, die oneerzame hondenbaan, maar ook over die enge toekomst in crisistijd. Zo ontstond het idee voor The Quarterlife: het leven van jongvolwassenen rond de quarterlifecrisis. Wij zweren plechtig om zo eerlijk en open mogelijk te zijn. Te zorgen voor leedvermaak in voor- en tegenspoed. Amen!

Hieronder zullen wij onszelf kort voorstellen. Gewoon, omdat het kan.


Nikki

Naam: Nikki
Leeftijd: 25
Stad: de allermooiste stad Utrecht
Relatie: samenwonend met mijn geliefde
Studie: Communication and Multimedia Design in Utrecht
Werk: ict-servicedeskmedewerkster en freelance tekstschrijfster
Typisch Nikki: eerlijk (soms te), oud-opkropper, stiekem heel lief, tikkeltje lui, eindelijk gedurfd gedreven, een trotste nerd vanaf het inbel-tijdperk, eeuwige last-hebber van faalangst, creatief (vooral met vlagen), een echte doorzetter.
Houdt van: familie en vrienden, fotografie, álle series, schrijven, muziek, inspirerende mensen, heel veel dansjes en drankjes op fijne festivalmuziek.

Wil je meer berichten lezen van Nikki? Klik hier.


10325689_861239970572109_4252919778197643793_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Marieke
Leeftijd: 23
Stad: Tilburg
Relatie: Vrijgezel
Studie: Algemene cultuurwetenschappen (Universiteit Tilburg)
Werk: student-assistent
Typisch Marieke: Eigenwijs (ja, met een hoofdletter), soms een beetje verlegen, soms een beetje fel, nieuwsgierig, leergierig, stiekem verslaafd aan online winkelen, heeft een grote zwak voor ons koninklijk huis, politieke series en Opsporing Verzocht.
Houdt van: koffie, pizza, politiek, schrijven, literatuur, H&M, goede gesprekken – liefst met een wijntje, verzamelen van mijn leukste foto’s op instagram.

Wil je meer lezen van Marieke? Klik hier.


Maj

Naam: Maj
Leeftijd: 23
Stad: Utrecht
Relatie: de eeuwige vrijgezel
Studie: New media and digital culture (Universiteit Utrecht)
Werk: zoekend
Houdt van: hardlopen (oké, niet altijd), salsadansen, pepermuntjes en citroen, mojito’s, oude zwart-wit foto’s, tot diep in de nacht dansen, drinken en ouwehoeren met vrienden.
Typisch Maj: chaotisch, lief, langharig, ochtendchagrijn, serie-addict, onhandig, piekeraar, perfectionistisch, grote dromen, maar meestal te laf om ze uit te voeren.

Wil je meer lezen van Maj? Klik hier.


3 comments on “Schrijfsters

  1. leuke, lieve vrouwen, ik ben de oma van de geliefde van Nikki, fantastich wat ze heeft kunnen schrijven over het verlies van haar papa, ik ben trots op haar. En natuurlijk ook trots op jullie vriendschap met elkaar, hartelijke groet, martha

  2. Pingback: Door de bomen het bos (niet meer) zien | The Quarterlife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *